Förhäng 7/8

Created with Sketch.

FÖRHÄNG 17 AUGUSTI 2023

Plats ochg tid: Campus Valla, Ångströmshuset 15.00-18.00

Vi välkomnar alla nyantagna tjejer och icke-binära på förhäng och introfika som är antagna till Systemvetenskap på LiU 2023. TID 15.00-18.00
_MG_9418

Den 17/8 välkomnar vi i Systerkapet alla tjejer och icke-binära på på introfika och förhäng. Platsen är på Ångströmshuset som ligger på campus i Linköping bakom KEY-huset och Studenthuset. 

Vi bjuder endast in tjejer och icke-binära då vi är en damförening som arbetar för kvinnor och för att öka jämställdheten på IT-utbildningar och inom IT-branschen. Vi vill därför erbjuda nyantagna tjejer på SVP att få en bra start på programmet och även lära känna oss. 

Vi bjuder på fika och håller i aktiviteter. Är du taggad inför skolstart och veta mer om programmet eller nyinflyttad och vill hänga och lära känna dina klasskamrater så är det perfekta tillfället för dig innan uppropet. Detta vill ni inte missa! Vi i Systerskapet ser fram emot att få träffa er alla.

 

På kartan som är bifogad är det alltså plats 23 som gäller.

Har du några frågor innan kan du alltid kontakta oss antingen på instagram DM där vi svarar snabbast, eller via mejl och kontaktalternativen som finns på vår hemsida. Vi ses den 17e Augusti!

Ångströmshuset

5_angstrom_vy
Skärmavbild 2023-07-26 kl. 13.21.31