Våra samarbetspartners

Created with Sketch.
Exsitec logo - with background (1)

Exsitec

Välkommen hem till oss på Exsitec. Exsitec levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad – på riktigt. Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Detsamma vill vi för våra anställda.

ak.blue (1)

Akavia

Akavia är förbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. 30 000 av våra medlemmar är studenter. Akavia vill att du ska få full utväxling på din akademiska utbildning, därför är vi med dig från studietiden till pensionen.

ne.blue

Netgain

Netgain är ett konsultbolag med kontor i Göteborg, Stockholm, Norrköping och Östersund. Utöver våra kontor har vi även ett digitalt team där vi har kollegor utspridda över hela landet, men som ändå kan vara en del av vår härliga sammanhållning! Som en del av Netgain erbjuds du olika aktiviteter där vi kollegor får chansen att hänga mer med varandra under uppstyrda konferenser eller mer spontana AWs. På dessa har vi till exempel åkt upp till vårt kontor i Östersund på konferens, där vi hade workshops om AI och ChatGPT, men vi fick även chansen att åka skidor, spa med vinterbad och bastu samt ha roliga middagar tillsammans.

På Netgain arbetar vi med att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Detta gör vi i digitaliseringsplattformen ServiceNow som är ett verktyg för att effektivisera hela eller delar av processer, och frigöra medarbetare från tidskrävande manuella uppgifter. Plattformen kopplar samman människor, funktioner och IT-system. Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. På Netgain påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team.

Vill ni veta mer om hur det är att jobba på Netgain så kan ni läsa mer på vår hemsida där till exempel Hugo och Anna berättar om Netgain och vår kultur på jobbet!