Styrelsen 23/24

Created with Sketch.

STYRELSEN 23/24 Det är vi som är Systerskapet

Alice Carlsson Ordförande

_MG_9025
Jag heter Alice Carlsson och är Systerskapets ordförande under verksamhetsåret 23/24. Mitt främsta ansvar är att se till att verksamhetsplanen efterföljs, leda våra möten samt att stötta resten av Systerskapet i deras arbeten. Jag sitter även med i styrelsen för den Systemvetenskapliga sektionen, SAKS, och håller kontakten med de andra damföreningarna på Linköpings Universit

Karolina Olsson Intendent

_MG_9175
Mitt namn är Karolina Olsson och jag är Intendent i Systerskapet 23/24. Som intendent ansvarar jag för det administrativa hos Systerskapet. Jag ser till att allt material som behövs för event köps in, förvaras säkert och transporteras till rätt plats i tid för evenemang. Utöver det så är det mitt jobb att vara mötessekreterare samt sköta kalender och lokalbokningar för möten och lunchföreläsningar.

Lovisa Boberg Kassör

_MG_9122
Jag heter Lovisa Boberg och är vice ordförande samt kassör i Systerskapet 23/24. Mitt ansvarsområde är att se till att pengarna vi får in går till roliga aktiviteter och event som gynnar den systemvetenskapliga sektionen. Utöver detta sköter jag även budgetering, redovisning, fakturering samt bokföring. I rollen som vice ordförande är jag Alice högra hand och ställföreträdare.

Madeleine Lönnoff Tryck & PR

_MG_9209
Mitt namn är Madeleine Lönnoff och jag är Tryck & PR-ansvarig i Systerskapet 23/24. Jag har ansvar över våra sociala medier – Facebook, Instagram, LinkedIn och hemsidan. På våra sociala kanaler postas info kring vårt arbete och marknadsföring för våra evenemang. Den andra delen av min post är tryck, det är jag som ansvarar så att det som ska tryckas blir gjort. Det gör att jag arbetar en del med grafiskt design i utformandet av våra märken och hoodies.

Esmeralda Kampakol Gückel & Aktivitet

_MG_9146
Esmeralda Kampakol heter jag och jag är Gückel & Aktivitetssansvarig i Systerskapet 23/24. Jag planerar och genomför aktiviteter och mindre event och mitt arbete går ofta hand i hand med Event & Sittning. Jag är den som ser till att vi har gückel att framträda och det är mig ni kontaktar för bokning av dessa. Om ni har idéer på roliga aktiviteter och liknande så tar jag gärna emot förslag!

Rebecca Högberg Näringsliv

_MG_9200
Jag heter Rebecca Högberg och är näringslivsansvarig tillsammans med Zahra Khavari i Systerskapet 23/24. Vi två är ansiktena utåt vad gäller kontakt med företagen under Systerskaps året. Målet är att tillsammans med olika sponsorer skapa en gemenskap och en bra sammanhållning på programmet. Detta kommer vi göra genom att organisera olika former av aktiviteter som exempelvis sociala event och lunchföreläsningar tillsammans med företagen.

Agnes Michael Programansvarig

_MG_9185
Mitt namn är Agnes Michael och jag är programansvarig i Systerskapet 23/24. Min uppgift är att få fler tjejer att bli intresserade av att söka till Systemvetenskap. För att uppnå detta kommer jag att göra samarbeten med gymnasieskolor och representera Systerskapet på olika utbildningsmässor för att öka kännedomen om programmet. Jag har även ansvar för Rosa-Bandet kampanjen som sker i Oktober för att sprida kunskap och samla in pengar till forskning om bröstcancer.

Caroline Wärn Event & Sittning

_MG_9139
Jag heter Caroline Wärn och är Event & Sittningsansvarig i Systerskapet 23/24. Mitt jobb är att planera och anordna alla sittningar och lite större event, till exempel när vi håller i stora fester tillsammans med andra föreningar. Min roll går lite hand i hand med Esmeraldas och tillsammans är det vi som står bakom alla Systerskapets aktiviteter under året.

Zahra Khavari Näringsliv

_MG_9055
Mitt namn är Zahra Khavari och jag är näringslivsansvarig i Systerskapet 23/24 tillsammans med Rebecca Högberg. Vi ansvarar för att ha kontakt med företag och skapa roliga samarbeten, vilket kan vara alltifrån föreläsningar till att synas i våra sociala medier. Vi ger företag möjligheten att visa upp sig och lära känna oss studenter på det Systemvetenskapliga programmet. Hör gärna av er till oss med idéer!

Damföreningen vid sektionen för Systemvetenskap & Informatik vid Linköpings Universitet.

Systerskapet Sektionen SAKS Kårallen, Universitetet 581 83 Linköping